Aero Chord

Aero Chord (echte naam Alex Vlastaras, geboren op 8 november 1991) is een Griekse muziekproducent en DJ die voornamelijk Trap produceert, maar ook andere muziekstijlen in de EDM.

Aero Chord startte zijn carrière in 2011. Vlastaras sprak in 2013 met Your EDM over de oorsprong van de naam Aero Chord en zei: “Nou, mijn naam was niet eenvoudig om te beslissen. Ik had minimaal 2 maanden nodig. Ik keek door naamgeneratoren en combineerde hun problemen eindeloos tot er iets goeds, zinvullends en unieks te voorschijn kwam. Toen ik Aero Chord zag, klikte het gewoon. Ik begon te produceren op de leeftijd van 14, geïnspireerd door een neef van mij, ik deed goa en psy trance en hielp met mijn eerste stappen met Reason. Ik heb niet vaak als een aero-koor in mijn leven gehandeld, ik wist gewoon dat ik door producties moest gaan om erkenning te krijgen, dus ik zag er geen zin in.

Vlastaras heeft zijn muziek uitgebracht op Monstercat, High Intensity, Trap en Bass en andere platenlabels. Zijn tracks worden vaak gespeeld op festivals door andere populaire artiesten in de elektronische muziekscene, zoals Diplo, Skrillex, DJ Snake en RL Grime. Na het spelen op festivals als Spring Awakening en Carnival of Bass, lanceerde Vlastaras zijn eerste Noord-Amerikaanse tournee in juni 2015. Vlastara’s nummer “Surface” is uitgebreid met YouTube video-intro’s, entertainmentvideo’s van verschillende YouTube-persoonlijkheden en Need for Speed-gameplay. Demo bekend gemaakt op de Electronic Entertainment Expo 2015. Vanaf 17 oktober 2016 werden meer dan 35 miljoen weergaven bekeken op YouTube. “Ctrl Alt Destruction”, “Boundless” en “Break Them” worden ook vaak gebruikt in verschillende YouTube-video’s. In april 2017, “Surface”,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *